Proiectare și consiliere 0760 549 341 0774 690 855

COMANDA PRIN TELEFON

Puteti face in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea contact. In cazul in care ati lansat o comanda, veti primi in maxim 24 de ore un email de confirmare al comenzii dumneavoastra, care va contine:

Daca informatiile din email sunt corecte si comanda este ferma, va trebui trimiteti un email de confirmare in care veti preciza "comanda ferma - sunt de acord cu livrarea" sau veti confirma telefonic acest lucru. In scurt timp de la confirmarea ferma a comenzii, consilierul responsabil cu comanda dumneavoastra va va contacta pentru a stabili impreuna eventualele modificari si ultimele detalii.

COMANDA PRIN EMAIL

Puteti lansa o comanda la adresa office@mobroom.ro. In email trebuie sa specificati:

In cazul in care doriti mobilier la comanda va trebui sa atasati o schita (daca aveti ), impreuna cu toate detaliile necesare calculatiei ofertei sau daca doriti consultanta in aceasta privinta (proiectare, masuratori, etc.) precizati despre ce anume este vorba. Dupa trimiterea mesajului veti primi in maxim 24 de ore un email de confirmare care va contine aceleasi informatiile de la " Comanda prin telefon" si veti parcurge etapele de la aceasta sectiune.

In cazul in care doriti mobila la comanda si optati pentru a intra in legatura directa cu un consultant pentru a economisi timp si pentru a putea solicita cat mai multe informatii folositi formularul de aici si asteptati sa fiti contactat telefonic de unul din consultantii departamentului de mobila la comanda mobroom.ro. In cazul in care dupa 24 de ore nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati telefonic folosind numere de telefon afisate in sectiunea contact.

FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA

In cazul in care doriti mobila la comanda si aveti o schita proprie, puteti folosi formularul de comanda din sectiunea mobila la comanda. Folosind acest formular puteti lansa orice comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.