Proiectare și consiliere 0760 549 341 0774 690 855
MobRoom este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa creeam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.

Serviciile de design si montaj sunt gratuite, MobRoom punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil. 

Mobila se face la comanda , pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile  dorite, (sertare , balamale , sisteme de deschidere , manere, materiale Pal sau Mdf vopsit, infoliat- , etc.)

Se pot realiza , de la bucatarii , mobilier de living , dormitoare complete , dulapuri cu usi glisante , mobila de baie sau pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale .

Preturile variaza in functie de dimensiuni , culori  si accesoriile folosite de aceea daca doriti o oferta personalizata , va rgam sa ne trimiteti urmatoarele detalii:

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.